Perinteinen uuden vuoden retriitti järjestetään myös tänä vuonna.

Retriitillä paneudumme Sangharakshitan kokoamaan harjoitusrakenteeseen (Triratna System of Practice), joka kuvaa periaatteellisella tasolla henkisen elämän erilaisia osa-alueita ja vaiheita. Harjoituksen tasolla kokonaisuus kattaa koko henkisen polun ja kuvaa kartan tavoin erilaisia harjoituksen alueita. Se sisältää tyyneyttä ja hyvää tahtoa lisäävät harjoitukset (samatha) kuten myös viisaus- ja oivallusharjoitukset (vipassana). Meditaatioharjoitukset ovat tärkeä osa tätä harjoitusrakennetta. Retriitillä on paljon hiljaisuutta, meditaatiota, ja myös ryhmäkeskusteluja.

Retriitti on tarkoitettu harjoittajille, joilla on jo jonkin aikaa (vähintään kuusi kuukautta) ollut säännöllinen meditaatioharjoitus ja joille siis Triratnassa opetettavat menetelmät, hengityksen tarkkaaminen ja Metta bhavana, ovat kunnolla tuttuja.

Retriitin vetää Guhyavajra + tiimi. Retriitin kieli on pääsääntöisesti siis englanti.

Hinta 300 €/200€/400€ (työssäkäyvät/työttömät, opiskelijat/erikoishinta niille, jotka haluavat tukea retriittikeskuksen toimintaa)

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan ilmoitttautumismaksu 50€ tilille FI8410173000211337, viitenumero 28121. Tämä vähennetään kokonaishinnasta. Ennakkomaksua ei palauteta jos peruutat osallistumisesi myöhemmin.

Loppuosa retriittimaksusta suoritetaan ennen retriitin alkua tilille FI8410173000211337, viitenumero 28121.

Retriitille voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuminen

Nimesi (*)

Retriitin/kurssin nimi (*)

Sähköpostiosoite (*)

Puhelin (mahdollisia viime hetken tiedotuksia varten) (*)

Erityistä - esim. allergiat yms.

[recaptcha size:compact]