Linja-autolla Helsingistä:

Etsi laituri no. 13 kaukoliikenteen terminaalista, Helsingin linja-autoasemalta, Kampista. Paras ja suositeltava yhteys Helsingistä on klo 15.20 lähtevällä linja-autolla. Jos et kuitenkaan millään ehdi 15.20 bussiin, seuraava lähtee Helsingistä 18.20. Muista aina ilmoittaa, millä bussilla tulet:

Osta matkalippu Läyliäisiin, ja mikäli olet tulossa viikonloppuretriitille, voit ostaa meno-paluulipun todella edullisesti. Tämä meno-paluulippu on mahdollista ostaa vain Pekolan liikenteen/Yhdysliikenteen busseihin, joten kannattaa katsoa heidän aikataulujaan: https://www.pekolanliikenne.fi/seutuliikenne/Kevat/Loppi%20Printti.pdf. (Paluubussi sunnuntaina n. 15.30 on myös Pekolan Liikenteen bussi. Kaikki Helsingin ja Läyliäisten välillä kulkevat bussit eivät siis myy halpoja kertalippuja tai meno-paluulippuja.)

Matkan kesto on n. tunti ja viisitoista minuuttia. Pysäkki jolla jäädään pois, on Järventausta th, kolmas pysäkki Läyliäisten keskustan jälkeen. Abhayaloka on tästä noin 3 km Hevosojan suuntaan, tien oikealla puolen oleva suuri keltainen puutalo. Voit ilmoittaa tuloaikasi, jolloin pyrimme noutamaan sinut ko. tienhaarasta. Linja-autojen aikataulut saat parhaiten www.matkahuolto.info tai Matkahuollon palvelunumerosta 02004000 (Ma-la 7-21, su 8-21).

Paluumatka:

Retriirit päättyvät viimeisenä päivänä klo 15 (jolloin Helsinkiin menijät ehtivät 15.30 linja-autoon, joka on Helsingissä 16.55). Linja-autojen aikataulut saat parhaiten www.matkahuolto.info tai Matkahuollon palvelunumerosta 02004000 (Ma-la 7-21, su 8-21). Muista kysyä, lähteekö linja-auto Lopelta vai Läyliäisistä. Vain Lopelta lähtevät linja-autot kulkevat Järventaustan tienhaaran pysäkin ohitse.

Omalla kulkuneuvolla:

Aja Tampereen suuntaan menevää moottoritietä (n. 5 km ohi Kehä-III:n risteyksen) kunnes näet viitan ’Loppi’, tienumero 132. Aja tätä tietä Läyliäisten keskustan ohitse ja käänny sen jälkeen Järventaustantielle, viitassa lukee Hevosoja. Aja noin 3 km. Abhayaloka on tien oikealla puolella oleva suuri keltainen puutalo.

Järventaustantie 816
12600 Läyliäinen
Puh. +358 50 318 8621
(Puhelin toiminnassa vain retriittien aikana)