Triratna HelsinkiMaanantai-illat jatkuvat jälleen 5.8. alkaen klo 18.

Jos olet aloittelemassa meditaatiota, tule ensimmäiseen meditaatioon klo 18.

Ilta alkaa klo 18 opastetulla meditaatiolla (vuoroviikoin hengityksen tarkkaaminen ja metta bhavana – ystävällisyyden meditaatio).

Loppuilta teetauon ( 18.50-19.15) jälkeen on kaikille avoin harjoittajien ilta, jonka ohjelma vaihtelee. (Katso alla)

Teetauon aikana voi myös saapua paikalle.

Toivomme maanantai-illan kävijöiltä lahjoitusta 5-10€/ilta. Mahdollisuus on myös liittyä kuukausilahjoittajien joukkoon. Keskuksen ystävät maksavat keskimäärin 35€ kuukaudessa. Tilinumero FI84 1017 3000 2113 37, viitenumero 330.

Maanantai-illan ohjelma:

klo 18.00 opastus meditaatioon ja lyhyt istunto (vuoroviikoin hengityksen tarkkaaminen ja metta bhavana-ystävällisyyden meditaatio).

klo 18.50 – 19.15 teetauko (jonka aikana voi myös tulla paikalle)

klo 19.15 – 21.00 Kaikille avoin harjoittajien yhteisön ilta, jonka ohjelma vaihtelee.

Elokuun ohjelmaa:
5.8.  Työ henkisenä harjoituksena
Alustus aiheesta ja vapaata keskustelua. Alustuksessa pohdintaa sen tiimoilta miten työn voisi valjastaa osaksi henkistä ja buddhalaista harjoitusta? Mitä tekijöitä on hyvä huomioida? Sanghadaka antaa esimerkkejä pitkäaikaisesta kokemuksestaan buddhalaisissa tiimeissä. Ilta aloitetaan kuten tavallista meditaatio-harjoituksella.
12.8. Myötätunto eli Karuna buddhalaisessa harjoituksessa
Alustus aiheesta ja vapaata keskustelua.
Mitä myötätunnolla oikein tarkoitetaan buddhalaisuudessa ja miksi Buddha mahtoi sanoa, että Valaistumisessa on kaksi puolta: Viisaus ja Myötätunto. Myötätunto osana harjoitustani. Mistä aidon myötätunnon voi tunnistaa? Myötätunnon symboliikka buddhalaisuudessa.

Viimeiset uutiset

Arkisto